O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu un cuțit de către iubit. Scenele cumplite s-au consumat în plină stradă

Publicitate

O femeie de 38 de ani s-a aflat la un pas de moarte, joi seara! Aceasta a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu un cuțit de către iubitul ei.

Momentele șocante au avut pe o stradă din municipiul Constanța. Forțele de intervenție au ajuns la fața locului și au preluat victima. Polițiștii fac cercetări și vrea să afle cum s-a întâmplat totul.

Forțele de intervenție au ajuns la fața locului și au preluat victima. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, pe strada Soveja, se află o femeie lovită în zona capului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuţit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Constanţa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!