O bătrână de 74 de ani a decedat după ce a fost atacată cu sălbăticie de proprii câini

Foto: Arhivă
Publicitate

O  bătrână de 74 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de proprii câini din gospodărie. Ea a fost transportată la spital, dar din cauza rănilor suferite a decedat imediat. La locuința sa, femeia a fost găsită de paramedici inconștientă și plină de sânge. Fiul femeii a fost cel care i-a alertat pe poliţişti, speriat că mama sa nu răspunde la telefon. Bătrâna locuia împreună cu soţul său, imobilizat la pat.

Incidentul a avut loc în localitatea Muereasca, din județul Vâlcea. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunțat că a deschis o anchetă în cadrul căreia face investigaţii cu privire la decesul unei femei în vârstă de 74 de ani.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19: 12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mama sa nu îi răspunde la telefon. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, ar fi fost muşcată de propriii câini, fiind găsită în stare de inconştienţă”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea, potrivit ziaruldevalcea.ro. 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!