O adolescentă de 17 ani se zbate între viața și moarte! A fost operată de apendicită, dar avea tumoare la colon

Publicitate

Dramatism total pentru Andrada, o adolescentă de 17 ani, din comuna Banca, județul Vaslui! Eleva de liceu se zbate între viață și moarte, după ce medicii din Bârlad au diagnosticat-o greșit.

Minora a fost operată de apendicită, iar după ce a fost transportată la Iași, doctorii de acolo, au constatat că tânăra avea o tumoare la colon. Acum, medicii din Iași fac toate demersurile pentru a salva viața adolescentei greu încercate de viață, scrie adevărul.ro.

Încă din toamna anului trecut, tânăra s-a plâns de o ușoară balonare, căreia nu i-a dat foarte multă importanță până când durerile din zona abdominală s-au accentuat.

Timp de trei săptămâni, adolescenta a fost consultată de medicul de familie, de cei de la clinicile private din Bârlad și de cei de la spitalul din oraș, nu au putut oferi un diagnostic corect.

În prima săptămână din luna aprilie, fata de 17 ani a fost operată de apendicită la Bârlad, iar apoi a început să se simtă din ce în ce mai rău. Adolescenta a fost transportată la Iași, fiind internată pe Secția de Chirurgie ATI de la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, unde a fost supusă unei operații pentru înlăturarea tumorii de la colon.

Mama adolescentei îi roagă acum disperată pe români să doneze sânge pentru a-i salva viața copilului său.

„Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge, AB- , A-, B- sau O, vă rog să donați pentru copilul meu”, este apelul femeii, mai scrie adevărul.ro.

Sursă foto: adevărul.ro

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!