„Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?” Reacția unui taximetrist după rugămintea disperată a unei mămici

Publicitate

Un gest de omenie al unui taximetrist din Cluj-Napoca i-a impresionat din plin pe români. O mamă din Cluj-Napoca a apelat la bunătatea unui șofer de taxi pentru a ajunge cât mai repede la spital cu copilul. Fiul acesteia se simțea foarte rău și avea nevoie urgentă de ajutorul cadrelor medicale.

Mama copilului i-a dat mesaj șoferului, precizând că are numai 16 lei și doar pe aceștia îi poate oferi în schimbul deplasării. Cursa, cel mai probabil, ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. Mai mult de atât, șoferul i-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe. „Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”.

Cazul a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook, potrivit stiridecluj.ro.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer.

Sursă foto: stiridecluj.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!