Mihai Neicuțescu, eroul Chindiei în amicalul cu Steaua! “Visul meu e să joc la echipa mare al lui Dinamo”

Publicitate

Mihai Neicuțescu (18 ani) este unul dintre jucătorii achiziționați de Chindia Târgoviște în această vară, de la Dinamo București.

Tânărul atacant a venit lângă Turnul Chindiei din postura de campion cu Dinamo U19. Acesta s-a remarcat rapid în tricoul Chindiei după ce a înscris două goluri într-un amical cu Steaua, încheiat cu scorul de 3-3, pe stadionul din Berceni.

Rep.: Mihai, cum este la Chindia? Te-ai acomodat?
E bine. Băieții sunt ok. M-am acomodat repede și sper să fac un sezon bun cât mai la Târgoviște pentru a demonstra că nu întâmplător am fost golgheterul lui Dinamo U19 stagiunea precedentă.

Rep.: Ai venit la Târgoviște din postura de campion…
Într-adevăr, așa este. Cu Dinamo U19 am câștigat Liga Elitelor. Cu toții am avut un sezon excepțional și am arătat că am format o echipă puternică.

Rep.: Ce ți-ai propus la Chindia?
Vreau să ajung golgheter și aici. Dacă nu se va putea îmi doresc să joc cât mai bine si să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. După aș vrea să mă întorc la Dinamo pentru a demonstra și la echipa mare de ce sunt în stare.

Rep.: Visul tău e să ajungi la echipa mare al lui Dinamo?
Cu siguranță. Acest lucru îmi doresc de mic. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Rep.: Chindia a întâlnit Steaua într-un amical, iar tu ai dat două goluri. Te așteptai?
Sincer, nu mă așteptam. Dar, așa a fost să fie. Sper să o țin tot așa. Am fost bucuros că am marcat două goluri și sper să fac acest lucru meci de meci pentru Chindia în campionat.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele