Meci scandalos în fotbalul dâmboviţean! “Lipsă de caracter. Tertipuri josnice”

Publicitate

Ionuț Parghel
Gloria Cornești continuă să mărșăluiască spre titlul de campioană județeană. Ieri după-amiază, într-o etapă reprogramată, echipei lui Nelu Radu iau trebuit doar câteva minute pentru a-și asigura toată zestrea de puncte cu Unirea Colibași, formație ce nu a mai ținut cont de legile fair-play-ului.

În minutul 7 al întâlnirii, la scorul de 3-0 pentru corneșteni, disputa dintre cele două echipe a luat sfârșit pentru că Unirea a rămas în șase jucători pe teren, după ce a început meciul într-o formulă ce-a cuprins șapte componenți. “Unirea a fost chitită pe un astfel de scenariu. Au început jocul în șapte, după care unul s-a dat accidentat. A fost lipsă de caracter din partea lor, dar aș putea spune că au parte și de un larg concurs al comisiilor AJF. Dacă acestea ar aplica regulamentul la sânge cu siguranță nu s-ar mai ajunge la asemenea scenarii. Cred, că dacă aceste echipe care recurg la astfel de ipostaze ar fi amendate drastic cu siguranță nu ar mai apela la astfel de tertipuri josnice. Și-a bătut joc de competiție și nu a mai ținut cont de spiritul jocului sau al fair-play-ului”, ne-a declarat Nelu Radu, finanțatorul-antrenor al liderului din Liga a 4-a dâmbovițeană.

Dublă contestație la Ghimpați – Zăvoiu

Un alt meci scandalos a fost și cel dintre Spic de Grâu Ghimpați – Flacăra Zăvoiu, încheiat cu scorul de 5-4 în favoarea Zăvoiului. La finalul acestuia s-a consemnat o dublă contestație. În schimb, scorul rundei  a fost realizat de Recolta Gura Șuții, care a trecut de Viitorul IL Caragiale cu 13-0. De asemenea, un scor de maidan a realizat și FC Brezoaele în partida cu Bradul Moroeni, împunându-se cu 8-1.

Liga a a 4-a – Rezultate – Etapa a 20 –a (reprogramată)

Cornești – Colibași     3-0  (întrerupt în min. 7)

Mătăsaru – Ulmi         4-0

Moroeni – Brezoaele     1-8

Dragomirești – Fieni    3-2

Ziduri – Pierșinari           2-2

Gura Șuții – IL Caragiale     13-0

Coada Izvorului – Bucșani    4-2

Ghimpați – Zăvoiu             4-5 (dublă contestație)

Petrolul Tgv. – Unirea Ungureni   5-3

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!