Mai multe tinere, printre care și minore, victime ale unui italian obsedat sexual

1112
Sursă foto: Monitorul se Suceava

Poveste incredibilă a unui Italian stabilit în România, în județul Suceava, care după ce plătea femeile să se culce cu el, le filma pe ascuns în timpul actului sexual și le obliga în continuare întrețină relații cu el, pentru a nu face imginiile publice.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani, pe nume Elio Mele, de origine Italian, era stabilit în județul Suceva de aproximativ 12 de ani. Acesta  și-a luat o casă la Vadu Moldovei și pragul lui era trecut de numeroase femei cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani. Italianul le povestea oamenilor că este un om de afaceri de succes și că lucrează culegător profesionist de trufe.

În urma perchezițiilor făcute la locuința sa au fost găsite 61 de fotografii pornografice cu femeiile pe care le șantaja. În cele mai multe dintre acestea se regăsea și bărbatul în vârstă de 71 de ani. În câteva dintre  fotografii erau și minore, una dintre ele avea 15 ani. Italianul a făcut un clip cu ea de 12 minute, iar după aceea a șantajat-o să se culce în continuare cu el pentru a nu face distribuii clipul pe internet.

Tot în acest caz au mai fost condamnați doi români, pentru că aceștia îi aduceau bătrânului femeiile cu care să se culce. Aceștia mai aveau și alte dosare penale, tot din cauza proxenetismului.

Procurorii DIICOT au descoperit că bărbatul voia să facă un contract cu una dintre femeiile cu care se culca, în care să îi garanteze 200 de euro, daca face sex  o dată pe săptămâna cu el.

În urma anchetei făcute de către procurori, italianul ținea în biblioteca sa o cameră îndreptată spre pat. Acesta le spunea femeilor că nu e funcțională și o pornea când femeile ieșeau din dormitor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!