Inundațiile fac victime! O femeie și-a pierdut viața după ce a fost luată de viitură

Publicitate

O femeie și-a pierdut viața, sâmbătă după-amiază, după ce a fost luată de viitură. Nenorocirea a avut loc în satul Albești Ungureni, din județul Argeș.

Inițial, femeia a fost prinsă de un localnic și resuscitată de cadrele medicale ajunse la fața locului, dar aceasta a murit la spital, unde fusese transportată pentru îngrijiri și investigații medicale.

Se pare că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un vecin, la aproximativ 2 km, în aval.

„La data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeștii de Argeș și ar fi fost luată de ape.

Pentru salvarea femeii, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș și pompieri.

Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale.

Echipajele medicale specializate au efectuat manevre de resuscitare și au transportat-o la spital.

Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, se arată într-un comunicat IPJ Argeș.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!