Încă un pas spre mall-ul din Târgoviște

Publicitate

A fost desemnat câștigătorul licitației privind constituirea dreptului de superficie terenului destinat construirii mall-ului din zona UM Gară. Consiliul Județean Dâmbovița a organizat licitația publică în vederea constituirii dreptului de superficie asupra terenului situat în municipiul Târgoviște, bulevardul Regele Carol I, nr. 51. Procedura a fost încheiată ieri.

Pentru terenul în cauză, din zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște, destinat construirii unui centru comercial (mall), comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei.
În perioada următoare, se va face comunicarea oficială către ofertantul câștigător și se va încheia contractul de constituire a dreptului de superficie, în termen de 10 zile de la încheierea procesului-verbal de atribuire.
”Consiliul Județean Dâmbovița face pași importanți pentru realizarea unui centru comercial în zona fostei unități militare de la gara Târgoviște. Astăzi (n.n. ieri) a fost desemnat câștigătorul licitației privind constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcții. Vom continua să ne preocupăm de respectarea angajamentelor asumate”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!