Gloria Cornești este campioana județeană! Echipa lui Nelu Radu și-a asigurat titlul cu o etapă înainte de finalul campionatului

Publicitate

Ionuț Parghel
Gloria Cornești a devenit noua campioană a județului Dâmbovița. Echipa finanțată și antrenată de Nelu Radu și-a asigurat râvnitul titlu cu o etapă înainte de finalul campionatului. Corneștenii au intrat în posesia coroanei cu lauri după ce-au menținut distanța de patru lungimi față de Gura Șuții, ocupanta locului secund.

Așadar, după disputarea jocurilor etapei a 33-a, Gloria a ajuns  la 92 de puncte, iar Recolta a atins 88 de puncte.  În penultima etapă, Gloria a obținut o victorie lejeră, în fața lui CSM Fieni, după ce disputa dintre cele două formații a fost întreruptă de arbitru în minutul 46, la scorul de 2-0 pentru gazde, din cauza faptului că “cimentiștii” au rămas în doar șase jucători pe teren. După ce raportul de joc va ajunge pe masa Comisiei de Competiții și Disciplină din cadrul AJF, Gloria va obține victoria la “masa verde”, cu scorul de 3-0.  Cum a devenit noua campioană a județului, formația din Cornești va reprezenta Dâmbovița la barajul de promovare pentru Liga a 3-a, acolo unde va da piept cu Universitatea Craiova,  în zilele de 16 și 23 iunie. Tot în acest sezon, corneștenii mai vizează si cucerirea Cupei României la nivel județean. În urmă  cu un sezon campioană a județului a fost Dentaș Tărtășești, echipă eliminată de Petrolul Ploiești în barajul de promovare pentru Liga a 3-a.

Liga a 4-a – Rezultate – penultima etapă

Brezoaele – Colibași                       7-3

Petrolul Tgv. – Ulmi                        1-5

Coada Izvorului – Ziduri                 4-2

Cornești  – Fieni                               2-0 (întrerupt în min. 46)

Ghimpați – Pierșinari                       4-3

Mătăsaru – IL Caragiale                   6-1

Moroeni – Bucșani                         2-5

Ungureni – Zăvoiu                          6-1

Gura Șuții – Dragomirești            5-2 (înrerupt în min. 71).

Sursă foto: fotbaljudetean.info

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!