Gabriela Fierea: “Facturile vor sări în aer! Va fi o iarnă foarte grea pentru bucureșteni”

Publicitate
Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a anunțat pe pagina de Facebook că prețurile la facturile de energie vor exploda atât de mult încât foarte multe persoane nu vor putea să-și plătească facturile pe timp de iarnă. În ceea ce privește factura la energie, se anunță creșteri de 300% și 500% anunță aceasta.
Gabriela Firea condamnă actualul Guvern pentru anularea OUG 114, proiect menit să plafoneze prețul la energie, însă neluat în seamă pe motiv că era constituit de PSD.
“Facturile vor sāri în aer! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat anularea subvenției la gigacalorie! Asta în contextul în care prețul energiei a explodat, fiind semnalate creșteri cuprinse între 300% și 500%! Toate acestea înseamnă o iarnă foarte grea pentru bucureștenii racordați la sistemul centralizat de încălzire, și nu doar pentru ei, ci și pentru locuitorii marilor orașe ale României!
Celebra OUG 114 plafona prețul la energie, însă Guvernul PNL-USR a anulat-o, că nu era bună, că era dată de PSD!
Mai mult, a liberalizat piața energiei, susținând că asta va aduce scăderea prețurilor, prin stimularea concurenței!”, anunță Gabriela Firea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!