Final cumplit pentru doi bărbați! Ambii și-au pierdut viața după ce au plonjat cu mașina într-un pârâu

Publicitate

Moarte cumplită, luni, pentru doi bărbați din județul Argeș! Aceștia și-au pierdut viața după ce au căzut cu mașina într-un pârâu. Autoritățile au fost alertate de un trecător care a observat mașina răsturnată, iar la fața locului s-au deplasat pompierii care, cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de către autoritățile locale, au scos mașina din apă.

Din nefericire, în interior salvatorii au găsit doi bărbați cu vârsta de aproximativ 50 ani fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon, iar partea din față se afla în apă.

Cei doi bărbați, de 64, și respectiv 53 de ani, erau din Moșoaia. Tragedia a avut loc în satul Șerbănești, comuna Rociu.

„Autoturism căzut într-un pârâu de pe raza comunei Rociu, satul Șerbănesti. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD. Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificare două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate nu prezintă funcții vitale”, au transmis pompierii argeșeni, potrivit ziartopdearges.com.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!