FC Aninoasa a încheiat campionatul cu o înfrângere

Publicitate

Ionuț Parghel
Punct final pentru FC Aninoasa în campionat! Echipa dâmbovițeană a încheiat printr-o înfrângere la limită ultimul joc al sezonului. În disputa cu CS Tunari, din deplasare, elevii lui Cristi Bălașa au cedat cu scorul de 2-3, la capătul unui meci în care au arătat bine doar în actul secund.

Începutul timid de joc al Aninoasei a dus Tunariul să deschidă rapid scorul, prin Ilin (3), după un șut expediat în dreapta lui Tătar, din marginea careului. Câteva minute mai târziu, Aninoasa a avut șansa de a restabili echilibrul pe tabelă, dar în prima fază Maican nu a găsit ținta căutată, iar în minutul 20 reușita lui Călinescu a fost anulată de arbitru pe motiv de ofside. La intrarea în ultimul sfert al primei reprize, defensiva Aninoasei a fost prinsă din nou pe picior greșit, iar Tunariul a ridicat scorul la 2-0, în urma golului marcat de Iordache. Startul actului secund a dus formația din apropierea Târgoviștei să arate mult mai bine împotriva ilfovenilor. Într-un decurs de numai trei minute, Maican, în două rânduri, și Codroiu s-au aflat la un pas de a reduce din handicap. În schimb, după ratările celor doi jucători, echipa care a reușit să marcheze din nou a fost tot Tunariul, prin același Ilin (68). Aninoasa și-a arătat colții din plin pe final de joc. Cu zece minute înainte de ultimul fluier Leotescu a trimis mingea, cu capul, într-una din barele laterale, după care tot el (88) a irosit o ocazie uriașă din interiorul careului. În schimb, la intrarea în minutul 90, Leotescu nu a mai greșit și a marcat primul gol pentru Aninoasa, printr-o lovitură de cap, în dreapta lui Manciu. Peste alte două minute, Codroiu a punctat și el pentru Aninoasa din zona careului mic, gol prin care a fost stabilit scorul final al întâlnirii. De asemenea, la ultima fază a meciului, G. Matei a fost faultat în careu de unul dintre apărătorii Tunariului, dar arbitrul a trecut cu vederea această fază. Așadar, după duelul cu Tunari, Aninoasa a încheiat campionatul pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate.

CS Tunari – FC Aninoasa   3-2 (2-0)

Marcatori: Ilin (3, 68), Iordache (30)/ Leotescu (90), Codroiu (90+2).

Tunari:  Manciu – Ciortan, R. Stoica, Pădineanu (46 Neculai), Barabas – Zamfir, Dumitru, Ivan (65 Mărgărit), Dragu (73 Vălimăreanu) – Iordache (65 S. Dragomir). Antrenor: Tudorel Dumitru.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Neaga (50 Codroiu), Pahonțu, Diță – Călinescu, Blas, Dinu, Nedelea (83G. Matei) – Miacan (63 Năstase), Leotescu. Antrenor: Cristi Bălașa.

Stadion “CS Tunari”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Valentin Lungu (Iași) – Alexandru Iftime, Vlad Țăranu (ambii din Piatra Neamț). Observatori FRF: Nicolae Răceală (Alexandria) și Mihai Costache (București).

Cartonaș galben: Mărgărit (85).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!