Eveniment tragic la o nuntă! Mirele a fost scăpat pe jos de prietenii lui și a ajuns la urgențe cu coloana fracturată

Publicitate

Deși au vrut să fie un moment în care-și arată bucuria pentru prietenul lor proaspăt însurat, participanții la o nuntă au scăpat mirele pe jos în momentul în care au vrut să-l ridice și să-l arunce în aer. Din păcate, proaspătul căsătorit a ajuns imediat la spital cu coloana fracturată în două locuri, scrie Bihon.ro.

Incidentul a avut loc vineri seara, la o nuntă organizată la Băile Felix. Tânărul de 31 de ani a fost scăpat de prietenii lui imediat după ce s-a încheiat dansul mirilor.

”După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat mirele aflat pe patul de spital, potrivit Bihon.ro.

Bărbatul a fost imediat transportat de urgență de către un echipaj SAJ la Spitalul Județean Oradea. Potrivit sursei citate, acesta nu își putea mișca picioarele, însă acum starea de sănătate i s-a ameliorat și își poate mișca toate membrele.

Sursa foto: Bihon.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!