Duel de “foc” pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște în campionat! Întâlnire cu Dinamo București

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are parte mâine de primul test de “foc” din actuala stagiune a Diviziei A1.

De la ora 13.30, în Sala Sporturilor din Târgoviște, formația dâmbovițeană va da piept cu Dinamo București, într-un joc de gradul zero. Disputa dintre cele două formații va conta pentru etapa a 5-a a campionatului, iar până acum nici una dintre echipe nu a pierdut vreun meci.

Înaintea jocului de sâmbătă, ambele formații vin după o perioadă excelentă. CSM Târgoviște este lider al întrecerii, cu 12 puncte acumulate, iar Dinamo se află pe locul 3, cu 9 puncte strânse, dintr-un total de trei jocuri susținute. Mai mult de atât, Dinamo sosește la Târgoviște după un succes important obținut runda trecută, când a depășit, acasă, pe Știința Bacău, cu 3-1.  În schimb, CSM Târgoviște, în primele patru etape, a trecut, pe rând, de CS Medgidia (3-0), U. Cluj (3-0), Rapid București (3-0) și de CSO Voluntari (3-0).

Pentru a rămâne în fruntea clasamentului, CSM, echipă antrenată de Dragan Nesic, vizează victoria și împotriva formației din capitală. Cum disputa dintre CSM și Dinamo se afișează ca fiind un duel redutabil, oficialii formației târgoviștene așteaptă un număr cât mai mare de spectatori în tribunele Sălii Sporturilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!