Dramatic! Aurel Badea renunță la fotbal! “Am zis că mor. N-am simțit în viața mea o asemenea durere”

Publicitate

Aurel Badea (25 ani), unul dintrei cei mai talentați fotbaliști din Liga a 4-a dâmbovițeană, va spune adio fotbalului! Atacantul lui FC Brezoaele este decis să se lase de fotbal după ce a suferit o accidentare groaznică pe terenul din Ungureni, în urma unui atac grosolan al lui Alexandru Maican în zona genunchiului.

Intrarea dură a fundașului de la Unirea i-a provocat lui Badea ruptură de menisc, dar și a ligamentelor încrucișate. Indiferent de ce vor spune medicii, după ce o să facă RMN-ul (astăzi sau mâine), jucătorul de la Brezoaele va pune punct final activității de fotbalist. “Am piciorul în gips și o să merg în cel mai scurt timp să fac RMN-ul. Aproape că nu mai suport durerea. O să mă las de fotbal. Nu-mi mai trebuie fotbal după ce am pățit la Ungureni. Am zis că mor în momentul accidentării. Dacă venea pe gleznă…dar a venit să-mi rupă piciorul. Nu a avut nici o treabă cu mingea. N-am simțit în viața mea o asemenea durere. Viața merge înainte și fără fotbal. Mai multe o să aflu după ce fac RMN-ul”, ne-a declarat Aurică Badea. Atacantul de la Brezoaele a refuzat în această vară două oferte de la echipe din Liga a 3-a. Într-un decurs de câteva zile acesta a spus pas atât Aninoasei, cât și Petrolului Ploiești.

A avut clavicula ruptă pe când era junior!

Jucătorul divizionarei D dâmbovițene a mai suferit o accidentare dură în vremea junioratului, pe când se afla la Progresul București. Atacantul a avut la 18 ani clavicula ruptă după ce a picat pe spate în urma unei lovituri primite de la un jucător advers. “ De o accidentare atât de gravă nu am mai avut parte. În schimb, pe când eram junior am avut clavicula ruptă, tot din cauza unui jucător inconștient. Atunci, am fost lovit în spate, după care am picat pe umăr”, a încheiat extrem de supărat Aurică Badea.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele