Din nou regină în Spania! Andreea Părăluță, campioană cu Atletico Madrid. “Sunt mândră că fac parte din această echipă. Sunt sentimente de nedescris”

Andreea Părăluţă (foto stânga)
Publicitate

Ionuț Parghel
Dâmbovițeanca Andreea Părăluță este din nou regină la Madrid! Portarul echipei naționale de fotbal feminin a României a ajuns pentru a doua oară consecutiv campioană a Spaniei, după ce Atletico Madrid a terminat campionatul pe primul loc.

Formația din capitala Spaniei o obținut cununa cu lauri la capătul unei lupte crâncene pe care a dus-o timp de un sezon cu marea rivală FC Barcelona. Într-o dispută umăr la umăr, Atletico a devenit campioana Spaniei, în ultima rundă a întrecerii. După o luptă teribilă, Madridul a luat titlul fiindcă a depășit Barcelona cu un punct în clasament, iar în ultima etapă a trecut de Zaragoza cu 6-1. Obținerea celui de-al doilea titlu de către Atletico a adus mult bucurie în rândul Andreei Părăluță.

“Al doilea titlu în doi ani! E o performanță incredibilă a unui club cu atât de multă istorie în spate. Sunt mândră că fac parte din această echipă. Ce pot să mai zic, sunt sentimente de nedescris. Bucuria a fost mare pentru că am muncit enorm să obținem acest titlu și să luăm fața Barcelonei, o echipă mult mai puternică decât sezonul precedent. Nu mai credeream că pot deveni din nou campioană cu Atletico. Știam că lupta va fi strânsă cu Barcelona, dar echipa noastră a dat totul pe teren în fiecare și nu mai acest lucru a făcut să terminăm  pe primul loc. Am muncit mult, dar am și reușit. Mulțumesc tuturor fanilor mei pentru susținere”, ne-a declarat dubla campioană a Spaniei, originară din Pucheni.

Titlul din acest sezon este cel de-al treilea pentru echipa de fotbal feminin a clubului Atletico Madrid în întreaga sa istorie. Andreea Părăluță a ajuns la Atletico în urmă cu doi ani, de la ASA Târgu Mureș, echipă pentru care a evoluat numai puțin de șase ani. Contractul dâmbovițencei cu gruparea din Madrid va expira în această vară, existând posibilitatea ca Andreea să continue la Atletico, dar în același timp să și se despartă de campioana Spaniei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!