O femeie din Dâmbovița a fost prinsă în timp ce copia la examenul pentru obținerea permisului auto

Publicitate

Ieri, 17 martie polițiștii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au avut de a face cu o situație mai puțin obișnuită, observând că în timpul examenului pentru obținerea permisului de conducere, un candidat, respectiv o femeie, utiliza echipamente tehnice în timpul destinat rezolvării cerințelor.

Acesta avea asupra sa telefonul mobil, ascuns, pentru ca altă persoană aflată în apropiere îi trimitea răspunsurile corecte la întrebările din testul de examen. După ce a fost constatat acest lucru, legătura telefonică dintre cele două persoane a fost întreruptă, candidata respectivă fiind declarată “RESPINS” la proba teoretică.

În urma acestui fapt a fost informată conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și a Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița cu privire la eveniment, iar în cauză, va fi sesizat parchetul competent pentru continuarea cercetărilor.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!