DÂMBOVIŢA: Bărbatul acuzat că a agresat sexual o adolescentă este susţinut de elevii liceului unde este îngrijitor! „A îngrijit generaţii întregi fără derapaje”

Publicitate

Nea Victor, bărbatul care este acuzat că ar fi luat în braţe şi ar fi atins pe sâni o elevă de 17 ani, la liceul din Răcari, unde acesta este îngrijitor, are parte de o susţinere masivă.

Acesta este susţinut atât de apropiaţi, care nu cred că ar fi în stare de aşa ceva, cât şi de elevii liceului. Aceştia din urmă au şi creat un eveniment pe facebook denumit „SUSȚINE-L PE NEA VICTOR!”, cu descrierea “Eveniment creat pentru susținerea unui om care a îngrijit generații întregi fără derapaje de genul ăsta. Susține-l! Nu ieșim în stradă, îl susținem virtual. Distribuiți, participați”

Tânăra care a lansat acuzaţiile are 17 ani, dar este doar clasa a 9-a, după ce a rămas repetentă de două ori. Obişnuieşte să absenteze de la ore şi este văzută ca un copil nu tocmai uşă de biserică, astfel că mulţi cred că bărbatul ar fi nevinovat şi că fata ar fi minţit.

Evenimentul îl găsiţi aici: https://www.facebook.com/events/1783955578331345/

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!