CSȘ-CSM Târgoviște a avut doi judoka pe podium la Focșani! Andrei Moga și Mihai Temelie, medaliați cu bronz la Naționalele de juniori

Publicitate

Ionuț Parghel
Bronzul a fost metalul favorit al sportivilor de la CSȘ-CSM Târgoviște în finala Campionatului Național de judo destinat juniorilor –U21. Judoka pregătiți de Romel Mușa și Dragoș Gogu au obținut la competiția găzduită de Focșani două clasări pe ultima treaptă a podiumului.

Din rândul clubului târgoviștean, prima medalie de bronz a fost cucerită de Andrei Moga, la categoria 60 de kilograme. A doua a fost obținută de Mihai Temelie, în limitele categoriei 81 de kilograme. Aproape de bronz s-a aflat și Radu Andrei la categoria 100 de kilograme, dar acesta s-a dovedit învins într-una din finalele mici. “Se putea și mai bine. Atât Temelie și Radu puteau obține rezultate mai bune. Dacă se concentrau mai mult pe suprafața de tatami cu siguranță puteam reveni la Târgoviște cu o clasare în primele două locuri”, ne-a declarat Romel Mușa. Alți judoka de la CSȘ-CSM Târgoviște care au avut evoluții acceptabile la Focașni au mai fost Alexandru Matei (81 KG) și Eric Pătulea (+100 kg).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!