Cruzime fără margine! Reținut după ce a împușcat câinele vecinului

Publicitate

Un bărbat de 59 de ani a fost reținut de polițiști după ce a împușcat mortal câinele vecinilor. Incidentul s-a petrecut într-o grădină, din localitatea bistrițeană Reteag. La scurt timp după împușcătură, animalul a murit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă și uciderea animalelor cu intenție fără drept.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta ar fi deținut, fără drept, cantitatea de aproximativ 712 grame pulbere neagră, pe care ar fi folosit-o la producerea, cu ajutorul unor prese, de muniție artizanală, pentru armele deținute în mod legal.

Totodată, polițiștii au indisponibilizat de la domiciliul bărbatului o armă letală, cu destinația vânătoare și 2 arme neletale cu destinația tir sportiv, toate deținute legal, însă cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea unor infracțiuni.

De asemenea, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 712 grame pulbere neagră, utilizată la producerea de muniție artizanală, 2 prese pentru confecționarea de muniție artizanală, 19 cartușe confecționate artizanal și 79 de cartușe deținute legal”, au transmis polițiștii bistrițeni, potrivit bistriteanul.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!