Crimă pe fondul băuturilor alcoolice. Bărbat înjunghiat de o vecină după un scandal

Publicitate

Crimă odioasă în vestul țării! O femeie în vârstă de 41 de ani a fost reținută de polițiști ce și-ar fi înjunghiat mortal vecinul. Nenorocirea a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe fondul consumului de alcool, în urma unui scandal. Conform procurorilor, bărbatul de 53 de ani a fost înjunghiat în inimă cu un cuțit și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„Din mijloacele de proba administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 20.03.2023, suspecta B.M.G. în timp ce se afla la domiciul său din Aleşd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului, victima decedând la scurt timp.

În continuare, s-a dispus efectuarea a urmăririi penale faţă de suspecta B.M.G., în vârstă de 41 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit B1 TV.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de omor.  Cercetările sunt continuate de procurorul de caz, urmând a se lua măsurile legale care se cuvin.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!