Copilaș de 3 ani, sfâșiat de un câine dintr-o rasă periculoasă, chiar în fața tatălui său! A fost transportat de urgență la spital

Publicitate

Momente groaznice întâmpinate de un copilaș de doar 3 ani! În timp ce se juca în fața blocului, acesta a fost atacat de un câine periculos, scăpat accidental dintr-un apartament. Băiețelul a fost mușcat de un câine din rasa Amstaff de mai multe ori la un picior. Scenele îngrozitoare s-au petrecut chiar sub ochii unuia dintre părinții săi care se afla tot în fața blocului. Incidentul s-a petrecut, miercuri seara, în orașul Lupeni, din județul Hunedoara.

Copilașul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a unui atac canin.

„Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată, miercuri seara, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 3 ani, din Lupeni, ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase, în timp ce se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește.

Victima a fost transportată în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, prezentând multiple mușcături superficiale în zona membrului inferior drept”, au transmis polițiștii hunedoreni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!