Chindia Târgoviște a început cu dreptul amicalele! Multe noutăți la proaspăta divizionară A

Publicitate

Start excelent pentru Chindia Târgoviște în amicale! Ieri, în primul test de verificare al verii, roș-albaștrii și-au arătat din plin colții și-au trecut de Academica Clinceni, cu 3-1, într-un joc susținut în deplasare. Golurile formației antrenate de Viorel Moldovan au fost semnate de Florea (2) și Ovidiu Bic, una dintre achizițiile efectuate în această vară.

Pe de altă parte, în partida cu Academica, Chindia a rulat toți jucătorii pe care i-a achiziționat în ultima săptămână. După primele achiziții, Bic, Burlacu (ambii de la CS U Craiova) și Voduț (Beitar Jerusalem), alți trei jucători noi au apărut sub comanda lui Moldovan: Stelian Cucu (mijlocaș, 29 ani, Dunărea Călărași), Radu Marinescu (fundaș, 20 ani, FC Botoșani) și Blaise Yameogo (mijlocaș, 25 ani, Zimbru Chișinău), unde ultimul este un jucător din Burkina Faso. Potrivit unor surse din cadrul clubului de pe “Eugen Popescu”, primii cinci jucători ar fi semnat deja cu Chindia, în schimb, va rămâne de văzut dacă și fotbalistul african îl va convinge pe Moldovan în perioada următoare pentru a rămâne în lotul târgoviștean.

În disputa cu Clinceni, Chindia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Martac, Șandru, Leca, Dumitrașcu – Șerban, Novac, L. Mihai, Yameogo – Cherchez, Voduț, iar în actul secund au intrat Popescu – Acasandrei, Cucu, Marinescu (Atanase), Ioniță – Neguț, Rață, Bic, Burlacu – Florea, Neicuțescu.

Următorul pentru Chindia va fi pe 24 iunie, în cantonamentul de la Brașov, în compania Viitorului Constanța. După disputa cu formația lui Hagi, pentru târgovișteni vor mai urma alte trei teste de verificare cu Csiszereda Miercurea Ciuc (28 iunie), Rapid București (2 iulie) și FC Argeș (5 iulie).

Sursă foto: Facebook Academica Clinceni

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!