Cherchez, hat-trick pentru mama sa. “Mi-a purtat noroc”

Publicitate

Cristian Cherchez și-a recăpătat pofta de gol pe care a avut-o în ultimele sezoane ale Ligii a 2-a. Atacantul a marcat trei goluri în disputa cu Foresta Suceava, câștigată de Chindia Târgoviște cu 6-0.

În urma “triplei” cu moldovenii, jucătorul cu numărul 13 din angrenajul lui Nicu Croitoru a ajuns la cota 4 în acest sezon, după ce a punctat o dată și în deplasarea de la Miroslava, la jumătatea săptămânii trecute.

Cherchez a dedicat toate cele trei reușite mamei sale care s-a aflat în tribune la meciul cu Suceava. Mai mult de atât, după înscrierea primului gol, acesta i-a dedicat și un mesaj, scris pe un tricou alb. “A fost mama la acest joc. A fost primul meci pe care l-a văzut și mi-a purtat noroc. Jocul cu Foresta a fost unul ușor. Mă bucur că am legat trei victorii și sperăm să o ținem în continuare tot așa”, a spus Cherchez la sfârșitul disputei de pe “Eugen Popescu”. Principalul marcator al Chindiei din acest sezon este căpitanul Georgian Honciu, jucător ce a înscris de cinci ori în tot atâtea meciuri jucate.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele