Au văzut moartea cu ochii! Un arbore de peste 10 metri a căzut peste o mașină aflată în mers

Publicitate

Momente de coșmar, duminică, pentru două persoane care se deplasau cu mașina pe DN 1, pe raza localității Azuga. Un brad de peste 10 metri înălțime s-a prăbușit, din cauza vântului puternic, peste autoturismul aflat în mers.

În urma incidentului, atât șoferița, de 32 de ani, cât și pasagerul, un bărbat de 35 de ani, au fost răniți. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism la coloana cervicală și un traumatism toracic posterior. De asemenea, bărbatul a primit același diagnostic, a informat Ambulanța Prahova, care a adăugat că bărbatul a suferit și o sângerare nazală. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Din fericire, cele două persoane rănite au ieșit singure din mașină.

„Degajare arbore căzut pe DN 1, pe raza localității Azuga. Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia intervin pentru degajarea unui arbore căzut pe un autoturism în care se aflau 4 ocupanți. Persoanele sunt conștiente și au reușit să se autoevacueze din vehicul. Forțe alocate: o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Prahova, potrivit ziarulincomod.ro. 

În cădere, bradul a agăţat firele electrice, iar şocul a fost atât de mare încât firele au retezat un stâlp situat la 10 metri de locul incidentului, care la rândul lui a căzut în curtea unei case.

După incident, traficul a fost oprit pe ambele sensuri și este estimat că circulația va fi reluată normal după 30-45 de minute.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!