Arestat după ce și-a înjunghiat viitorul cumnat! Victima a ajuns la spital în stare gravă

Publicitate

Momente de groază întâmpinate, duminică seara, de un bărbat! Acesta s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de fratele iubitei sale. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc în satul Orăștioara de Sus, din județul Hunedoara. Totul a început în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. Se pare că, fratele femeii nu ar fi de acord cu relația dintre cei doi.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat viitorul cumnat. Mai mult de atât, acesta este urmărit penal pentru tentativă de omor.

Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, data de 11.06.2023, în jurul orei 18:55, în timp ce se aflau la un imobil din satul Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între persoana vătămată M.S.V. și inculpatul N.S.C, legat de relația persoanei vătămate și sora inculpatului, în cadrul căruia, inițial, cei doi s-au prins cu mâinile de gât, apoi inculpatul N.S.C. a luat un cuțit cu lamă de 10 cm. cu care a înjunghiat pe persoana vătămată M.S.V. în zona abdominală, pricinuindu-i leziuni grave, constând în ,,Plagă înjunghiată abdominală cu eviscerație intestinală (CEC)”, ce au pus în primejdie viața persoanei vătămate și necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, potrivit stiridinhunedoara.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!