Angajații Direcției de Asistentă Socială Târgoviște vor protesta, vineri, în fața primăriei municipiului

Publicitate

Angajații Direcției de Asistență Socială (DAS) Târgoviște vor protesta, mâine, 24 septembrie, în fața primăriei municipiului, pentru a nu permite scăderea salariilor personalului, prin neacordarea sporurilor pentru condiții de muncă. Acțiunea de protest va fi una organizată, iar de desfășurarea acesteia se va ocupa în principal reprezentanții Sindicatului Valahia.

“Mâine 24 septembrie, intre orele 16,00-18,00 , VOM PROTESTA în fața Primăriei Târgoviște, pentru a nu permite scăderea salariilor personalului DAS Târgoviște, prin neacordarea sporurilor pentru condiții de muncă.

Dacă până mâine la orele 16, 00, Primarul Municipiului Târgoviște va finaliza demersurile necesare pentru a aloca sumele de bani necesare menținerii sporului pentru condiții de muncă, vom fi recunoscători și îl vom aplauda.

Chiar dacă, în urma demersurilor făcute de Sindicatul Valahia, DSP Dâmbovița a emis un nou buletin de expertizare, CONFORM LEGII, fără finalizarea procedurii și alocarea fondurilor necesare menținerii acestui spor, nu este cu putință plata către salariați a acestui spor”, a precizat Nicolae Dragodănescu, liderul Sindicatului Valahia.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!