Anchetă la o școală din Pucioasa. Un profesor este acuzat că ar fi mângâiat și sărutat elevi

Publicitate

Un nou caz halucinant zguduie orașul Pucioasa! Mai mulți elevi dintr-o școală gimnazială s-au plâns părinților că un profesor de 29 de ani ar avea un comportament dubios față de ei.

Plâgerile copiilor cu privire la această situație șocantă nu a rămas fără efect, iar autoritățile locale, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și oamenii legii au demarat o anchetă. De asemenea, conducere Școlii Gimnaziale Pucioasa a deschis o anchetă internă, după ce profesorul de cultură civică ar fi mângâiat și sărutat anumiți elevi. Polițiștii efectuează și ei cercetări pentru purtare abuzivă și hărțuire sexuală.

Pe de altă parte, se cercetează dacă dascălul le-a făcut elevilor declarații de dragoste. Ieri, inspectorul șef al IȘI Dâmbovița, Elena Stroe, a precizat că un profesor al Școlii Gimnaziale Pucioasa este acuzat că ar fi avut comportament indecent, pentru că ar fi mângâiat elevi pe cap și i-ar fi sărutat pe obraz. “Nu s-a depus nici o plângere. Au fost niște zvonuri iar unitatea școlară a demarat o anchetă internă. Noi monitorizăm modul de verificare. Pânâ acum nu s-a confirmat nimic. Au fost urmărite imagini de pe camerele de suoraveghere. Dacă vă fi găsit vinovat se vor lua măsuri. Se vor face toate cercetările, cu toții elevii de la toate clasele unde predă profesorul” a declarat Elena Stroe, pentru Mediafax.

Se pare că dascălul predă cultură civică la două școli din oraș, iar la bază este profesor de religie. Acest caz vine după ce săptămâna trecută un altul a zguduit orașul Pucioasa, când un șofer de microbuz școlar a abuzat sexual o elevă de 14 ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!