Accident grav! O mașină a lovit în plin o ambulanță care transporta de urgență o pacientă la spital

Sursă foto: monitoruldevrancea.ro
Publicitate

O ambulanță aflată în misiune a fost implicată, duminică după-amiază, într-un accident violent. Echipajul SAJ care transporta o pacientă a fost izbită violent de un autoturism, condus de o femeie. Accidentul a avut loc pe raza localității Dumbrăveni, din județul Vrancea.

În urma impactului, șoferița autoturismului a fost rănită. Traficul a fost blocat pe sensul de mers Focșani-București, o perioadă bună de timp.

„Astăzi în jurul orei 15:00, a avut loc un accident rutier în localitatea Dumbrăveni, în care au fost implicate o ambulanță SAJ Vrancea și un autoturism. În urma accidentului, echipajul SAJ nu prezintă traume. Pacienta transportată în ambulanța implicată în accident este stabilă și a fost preluată de un echipaj SAJ tip B 2 și transportată la Spitalul Județean Focșani.

Victima din autoturism, conducătoare auto de sex feminin, în vârstă de 53 ani, este preluată de echipajul SAJ de tip C2 cu medic. Pacienta conștientă, ușor confuză, cu traumatism de membru superior stâng se stabilizează și este transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, se arată într-un comunicat SAJ Vrancea, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!