Ziua Culturii Naționale la Biblioteca Județeană ”I.H. Rădulescu” Dâmbovița. Conferințe, momente muzicale, expoziții de carte și pictură

Publicitate

Vineri, 13 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei și Academia Oamenilor de Știință din România, organizează un amplu program dedicat Zilei Culturii Naționale, axat pe redefinirea funcțiilor instituțiilor culturale în contextul digitalizării.

Evenimentul se va desfășura la Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa, Str. Stelea, Nr. 2 și cuprinde conferințe, expoziții de carte și de pictură, momente musicale.

Acestea sunt: „Transformarea digitală a instituțiilor publice de cultură”, conferință susținută de univ.dr. Doina Banciu, vicepreședinte al Academiei Oamenilor de Știință din România; Momente muzicale susținute de sextetul Orchestrei Simfonice „Muntenia”; ”Mihai Eminescu- ediții bibliofile” – expoziție de carte; Colecția ANA – expoziție de pictură – deținător Aurel Stănilă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!