Vremea până pe 3 noiembrie

Publicitate

În condițiile în care starea vremii se manifestă din ce în ce mai ciudat, iar perioadele deosebit de calde sunt urmate de episoade violente de manifestare meteo, prognoza până pe data de 3 noiembrie, pentru zona județului Dâmbovița, arată o evoluție fluctuantă.

Astfel, după ce vremea se va răci până în data de 25 octombrie, maximele vor crește ulterior din nou spre medii de 18 grade în data de 27 octombrie, apoi iar vor scădea spre valori medii de 15…16 grade în intervalul 28- 30 octombrie. În zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie, mediile diurne vor continua să scadă până spre valori în jurul a 13 grade, apoi până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, nu vor fi variații notabile de la o zi la alta, mediile maximelor situându-se în jurul a 15 grade.
Minimele vor scădea de la valori medii de 11 grade în 24 octombrie spre medii de 4 grade în 26 octombrie, apoi vor crește din nou, de această dată spre 7…8 grade în data de 28 octombrie. Ulterior datei de 28 octombrie, minimele vor coborî spre medii în jurul a 5 grade, apoi vor crește ușor spre 6 grade în 30 octombrie, pentru ca în intervalul 31 octombrie – 5 noiembrie acestea să se situeze între 3 și 5 grade, cele mai coborâte medii urmând a se înregistra în zilele de debut de noiembrie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în special în 30 octombrie și 3 noiembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!