Vis spulberat! Recolta Gura Șuții a pierdut în mare parte bătălia pentru primul loc. “Suntem resemnați și ne ducem crucea”

Publicitate

Ionuț Parghel
Visul Recoltei Gura Șuții de a deveni campioană județeană s-a spulberat în cea mai mare parte. Ocupanta locului 2 din Liga a 4-a s-a resemnat după după ce-a pierdut duelul direct cu Gloria Cornești, liderul campionatului. În fieful corneștenilor, Recolta a deschis scorul prin Stănescu, dar la la finalul jocului s-a recunoscut înfrântă, cu 1-2.

Oficialii clubului din Gura Șuții au lovit în arbitraj, dar în același timp au și recunoscut într-o măsură superioritatea formației antrenate de Nelu Radu. Mai mult de atât, aceștia au transmis că în campionatul viitor Recolta va avea în componență numai jucători din localitate pentru că aceștia își dau sufletul pe teren. “S-au dus șansele noastre de a termina pe primul loc. Nu aș putea spune că Gloria a fost mai bună decât noi, dar pot să spun că bună a fost și brigada de arbitri! Nu ne-a lăsat să trecem de jumătatea terenului. A fragmentat jocul neîncetat acordând foarte multe cartonașe galbene. Foarte slabă brigada de arbitri. Cred că era mai bine să fost delegată la acest meci o brigadă dâmbovițeană. Gloria a fost mai valoroasă decât noi. Noi nu avem banii lui Nelu Radu.  Îi doresc să meargă mai departe. Noi atât am putut, atât am făcut. Am deplasat acolo peste 500 de spectatori, dar nu eu au jucat pe teren. Rămânem cu locul 2 la finalul campionatului, iar în barajul de promovare nu cred că o să joace nimeni din Dâmbovița. Spun acest lucru fiindcă nici o echipă dâmbovițeană nu mai are timp să facă CIS-ul. Suntem resemnați și ne ducem crucea. Vom merge  mai departe, dar în noul sezon echipa Recoltei va fi alcătuită numai din jucători din localitate. Nu se merită să mai fac atâtea sacrificifii și eforturi. Am adus prea mulți jucători cu fumuri în cap, iar acest lucru mi-a demonstrat că nu joacă mai nimic. Degeaba au jucat pe la nivel național. Ai mei au jucat pe teren, iar ceilalți s-au dus la dușuri”, ne-a declarat Constantin Dinu, primarul-antrenor al Recoltei Gura Șuții.  După consumarea etapei a 29-a, liderul corneștean s-a depărtat în clasament  la patru puncte de Gura Șuții, ocupanta locului 2. După succesul cu Recolta, Gloria a ajuns la 74 de puncte, iar echipa  lui Ion Constantin “Doacă” a rămas cu70 de puncte acumulate. Până la finalul campionatului au mai rămas de disputat cinci etape.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!