Vaccinarea profesorilor începe astăzi în București și alte 23 de județe!

Publicitate

Astăzi, 24 februarie, începe vaccinarea cadrelor didactice în București și în alte 23 de județe din țară. Conform spuselor lui Valeriu Gheorghiță, se urmărește ca până la începutul lunii martie să fie acoperite și restul județelor, astfel încât întreg procesul să se încheie pe 10 martie.

Modalitatea de programare și de desfăsurare a activităților a fost prezentată cu ajutorul unei instrucțiuni, transmisă către fiecare județ și către Ministerul Educației. De asemenea, programarea nu se va face după procedeul clasic al platformei informatice, ci pe baza unei liste întocmită la nivelul unității de învățământ, care va ajunge apoi la Inspectoratele Județene și în cele din urmă la DSP.

DSP-ul,  în funcție de capacitate cabinetelor de vaccinare și de încadrarea în perioada propusă pentru desfășurarea activității de vaccinare, asigură programarea persoanelor respective.

Întregul proces ar trebui să dureze între 7 și 10 zile, în funcție de situația județului și de momentul în care începe campania de vaccinare.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!