Urgia naturii în Dâmbovița. Copaci căzuţi şi inundaţii

Publicitate

Valul ciclonic abătut peste România a venit cu coduri galbene de ploi și vânt puternic în cinci județe, printre care și Dâmbovița! Fenomenele meteo, manifestate puternic, au venit cu zeci de neplăceri pentru unii dintre dâmbovițeni.

Subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmbovița au acţionat pentru: degajări de copaci căzuţi pe carosabil (în com.Ulmi, sat Udrești – a intervenit Detaşamentul de pompieri Târgoviște), evacuare a apei din gospodăriile populaţiei (inundaţii), astfel: în oraşul Fieni – un beci – a intervenit Garda de intervenţie Fieni; în orașul Pucioasa – 3 curți și o anexă (bucătărie de vară) – a intervenit Detaşamentul de pompieri Pucioasa; în localitatea I.L.Caragiale – o curte a intervenit Detaşamentul de pompieri Moreni; în localitatea Românești – o curte – a intervenit Garda de intervenţie Potlogi.

Din cauza vântului puternic, și instalațiile electrice ale SDEE Targovişte au fost afectate, în prima parte a zilei de 24 octombrie, două localități fiind parţial nealimentate: Picior de Munte – 1900 abonaţi și Moreni – 152 abonaţi. 16 echipe de electricieni au lucrat în teren pentru remedierea defecțiunilor și realimentarea celor peste 2000 de abonați afectați.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!