Un şofer român de TIR, prins aproape în comă alcoolică la volan. A fost aproape de a produce un accident. În cabină se afla şi fiul său de numai 12 ani

Publicitate

Ştefan Khalil
Inconștiență maximă din partea unui șofer de TIR român, care era beat la volan. Polițiștii din Germania l-au oprit în trafic pentrua cặ acesta conducea neglijent, ba chiar era aproape să comită și un accident, în timp ce fiul lui de 12 ani se afala în cabină.

În noaptea de sâmbătă, poliția din Germania a fost anunțată că un camion este condus cu periculozitate pe A6 și șoferul era aproape să producă un accident pe podul Grumbachtal.
Agenții de poliție l-au oprit pe șoferul român de 45 ani, iar acesta abia se mai ținea pe picioare din cauza alcool-ului. Când a fost pus să sufle în etilotest, acesta avea o alcoolemeie de 2,65 la mie. Șoferul era în vacatnta împreună cu copilului lui și se îndreptau către Anglia.

În cele din urmă, bărbatul inconștient a rămas fără camion și fără permisul de conducere şi s-a ales şi cu amendă, urmând să fie judecat penal pentru infracțiune de conducere în stare de ebrietate și punere în periocul al celorlalți participant la trafic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!