Un șofer începător a băgat în spital cinci persoane, în urma unui accident înfiorător. Două dintre victime au fost copii

Publicitate

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident groaznic, după impactul dintre două autoturisme.

Toate cele cinci victime, dintre care una încarcerată, au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Echipele de intervenție au găsit cinci victime în zona impactului. E vorba de un pasager cu traumatism de coloană vertebrală și traumatism de bazin, doi pacienți cu traumatism cranian, un pacient cu traumatism la membrul inferior și unul cu traumatism la membrul superior, potrivit SAJ Constanța.

Accidentul violent a avut loc la ieșirea din Tuzla spre Costinești, în județul Constanța. În urma coliziunii, una dintre mașini a fost proiectată într-un gard.

Vinovat pentru producerea accidentului ar fi un șofer începător. Adolescentul de 18 ani ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină, condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!