Uluitor! Doi șoferi de autobuz au fost prinși drogați la volan în decurs de doar cinci zile

Foto: Arhivă
Publicitate

Un șofer de autobuz a fost prins de polițiști drogat la volan, luni, în timpul programului. Acesta a fost descoperit în timpul unei acțiuni de verificare a transportului rutier de persoane, pe raza orașului Focșani.

În urma urma testului preliminar efectuat la Spitalul Județean Vrancea, rezultatul a fost pozitiv la consumul de THC (cannabis). În momentul depistării, bărbatul efectua transport public de persoane din mediul rural către municipiul Focșani.

Polițiștii întocmit un dosar penal pe numele șoferului drogat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

„Pe parcursul acțiunii pe linia verificării transportului rutier de persoane, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autobuz pe B-dul București din municipiul Focșani, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis poilițiștii din Vrancea.

Totodată, săptămâna trecută, un alt șofer de autobuz a fost depistat drogat în orașul Brăila. Polițiștii l-au oprit în timp ce se afla în trafic și l-au testat cu aparatul Drug Test, rezultatul indicând consumul de substanțe interzise. Testul acestuia ar fi ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive.

„Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Brăila.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!