Tragedie în familia lui Dumitru Nistor, organizator de competiții la Flacăra Moreni! Soția sa a pierdut lupta cu o boală cruntă

Dorin Nistor trece prin momente grele după ce soţia sa a pierdut lupta cu o boală cruntă
Publicitate

Ionuț Parghel
Tragedie în familia organizatorului de competiții de la Flacăra Moreni. Soția lui Dumitru Nistor a decedat la aproape 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Pierderea soției a provocat o durere fără margini în rândul delegatului de la Flacăra Moreni. “Peste zece zile ai fi împlinit 50 de ani. Dumnezeu mi te-a luat. Eu, un neputincios, nu te-am putut salva, nu ți-am putut alina durerea. Iubirea mea de ce nu te-ai gândit și la noi, la familie, dar și la cei care te-au iubit. Ce mă fac eu fără tine, iubirea mea!”, a sunat un mesaj sfâșietor lăsat de Dumitru Nistor pe o rețea de socializare.

Delegatul “lupilor” de pe Cricov a primit susținere în aceste momente dramatice și din partea suporterilor de la Flacăra. “Momentele de acest gen dor foarte tare, toți știm asta. E nevoie de putere pentru a trece peste, iar dumneavostră sunteți un om puternic. Știm că e greu, mereu o să fie greu, dar suntem aproape de dumneavoastră. Am trecut prin multe împreună, o să trecem și peste acest lucru, nu o să vă lăsăm fiindcă suntem o familie, iar legătura dintre noi a depășit de mult timp jocul numit fotbal. Suntem familia Flacăra Moreni și așa vom rămâne mereu. Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis suporterii de la Flacăra pe pagina de facebook a clubului morenar. Elena Nistor a fost secretară la Cabinetul Inspectorului Șef al IPJ Dâmbovița. În aceste momente grele, dbonline.ro este alături de Dumitru Nistor și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!