Tragedie în Bucegi! Un bărbat a murit după ce a căzut mai bine de 100 de metri în gol

Publicitate

Un turist și-a găsit sfârșitul, duminică, în Munții Bucegi! Acesta a decedat după ce a căzut mai bine de 100 de metri de pe Creasta Bucșoiului. În urma căderii, bărbatul a suferit leziuni grave. Acesta se afla cu prietena lui când s-a întâmplat necazul. Bărbatul avea 44 de ani și era din București.

Ca să ajungă la el, un medic şi un salvator montan au fost coborâţi din elicopter cu troliul. Din păcate rănile turistului au fost mult prea grave și nu a putut fi salvat. Trupul neînsuflețit a fost extras cu elicopterul din zona în care a căzut.

„Incident grav petrecut în zona Bucșoiu, din Bucegi. Un turist a căzut, suferind leziuni grave. Un salvator montan și medicul au fost inserați, prin troliere, cu elicopterul 336 solicitat de noi, de la POA Brașov.

Din păcate, medicul a constatat decesul victimei. Urmează extragerea din munte cu elicopterul, a victimei, aparținătoarei si a celor doi membrii ai echipajul de urgență.

Mai tragem încă un semnal de alarmă asupra responsabilității turiștilor din zona montană, pentru luarea tuturor măsurilor de siguranță, astfel încât să nu-și pună în pericol viața.

Este e al 9 lea caz mortal înregistrat de către Salvamont Prahova, în acest an. Sperăm că va fi și ultimul…”, se arată într-un comunicat emis de Salvamont Prahova.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!