Topul firmelor din Dâmboviţa, organizat în pandemie de COVID-19, exclusiv online!

Gala Topul firmelor din Dâmboviţa, organizată în pandemie de COVID-19, exclusiv online!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița anunță că va celebra performanțele mediului de afaceri în cadrul Galei Topul Firmelor din județul Dâmbovița, ediția a XXVII-a.

”Această ediție marchează și împlinirea a 30 de ani de la reînființarea în sprijinul comunității de afaceri dâmbovițene, ani în care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a devenit un Club de Afaceri, susținând și reprezentând interesele, atât ale membrilor săi, cât și ale întregii comunități de business.

Clasamentul Topul Firmelor din județul Dâmbovița este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

Doar împreună putem merge înainte!”, a transmis președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan

Filmul Galei „Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2020” poate fi urmărit în premieră, online, joi, 26 noiembrie, ora 11:00, pe următoarele platforme: www.cciadb.rowww.facebook.com sau www.youtube.com.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!