Teatrul Tony Bulandra Târgoviște și-a suspendat spectacolele. Concertele Fuego (Târgoviște) și Proconsul (Titu), anulate și ele

Publicitate

Concerte și spectacole de teatru, suspendate în județ, în contextul măsurilor de urgentă dispuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului!

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița a anunțat reprogramarea concertului extraordinar pop-simfonic intitulat “Te regăsesc, primăvară!”, care urma să fie susținut de Orchestra Simfonică ”Muntenia” alături de artistul Paul Surugiu – Fuego, în data de 13 martie 2020, la Casa Tineretului din Târgoviște. De altfel, instituția a anulat și concertul ce urma să aibă loc în după amiaza de 10 martie, la Liceul de Arte Bălașa Doamna, la care urmau să participe Orchestra Populară ”Chindia” și Trupa Harmony Sound.

Și Primăria Titu a fost nevoită să anuleze concertul trupei Proconsul, ce urma să aibă loc în cadrul Festivalului Primăverii în data de 12 martie, de la ora 18.

De asemenea, Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a anunțat că, în urma evoluției manifestate în răspândirea noului coronavirus și ca măsură de precauție, în așteptarea dispozițiilor din partea autorităților competente, a hotărât să suspende vânzarea și susținerea tuturor reprezentațiilor artistice, în perioada 10 – 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei de suspendare.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!