Teatrul Tony Bulandra își redeschide porțile. Două premiere în luna octombrie

Publicitate

Teatrul Tony Bulandra își redeschide porțile pentru public! După ce stagiunea trecută a fost fulminantă, o pleiadă de spectacole și premieri, de evenimente care mai de care mai interesante și atractive, desfășurate atât la Târgoviște, cât și în țară și peste hotare, pe 29 septembrie 2017, teatrul de la Târgoviște pornește într-o nouă călătorie și pentru asta a ales ”Frumos e în septembrie la Veneția”, una dintre piesele scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu știu să o recunoască.

În primul week-end de teatru, mai putem revedea ”Gaițele” (sâmbătă, 30 septembrie de la ora 19) și ”Shakespeare. Furtuna. Joc secund” (duminică, de la ora 19).

Și cum teatrul târgoviștean își iubește până la adorație spectatorii, în săptămâna imediat următoare, pe 5 octombrie și 6 octombrie, va avea loc avanpremiera și, respectiv, premiera spectacolului ”Vânătoarea sălbatică”. Nu va trece decât o săptămână și, pe 14 octombrie, Tony Bulandra va veni cu o nouă premieră ”Marginea”. Așadar, chiar din debutul noii stagiuni, publicul este întâmpinat nu cu una, ci cu două premiere.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele