Târgul de Turism al României, în premieră în ediție virtuală. Dâmbovița și Târgoviștea, printre zonele promovate

Publicitate

Târgul de Turism, organizat de de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, va avea loc anul acesta în premieră în condiții speciale de pandemie!

Astfel, între 18 și 21 februarie, se va desfășura prima ediție virtuală a Târgului de Turism al României, anunțată de pe acum ”cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului”.

Platforma TTRVirtual a fost special dezvoltată pentru acest târg, are un design responsive, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă.

Aceasta cuprinde Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

Zona de Market Place este vedeta târgului virtual, fiind secțiunea exclusiv B2C și este pentru prima dată în România când este integrată într-un astfel de produs. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa foarte rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

TTRVirtual oferă expozanților acces rapid la cel mai complex instrument de promovare, ocazia să se întâlnească online cu o rețea globală de clienți, o expunere semnificativă în online, posibilitatea să își promoveze produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, interacțiune cu clientul prin chat sau video call și impulsionează creșterea vânzărilor. La TTRVirtual2021, vizitatorii beneficiază de acces gratuit pe baza înregistrării, au o experiență digitală inedită din confortul casei și găsesc o multitudine de oferte în același loc.

Ediția virtuală a Târgului de Turism al României se adresează atât vizitatorului traditional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

Platforma reunește virtual 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia. Ei au pregătit o largă paletă de oferte pentru pentru pasionații de călătorie, au prețuri avantajoase, vacanțe personalizate și recomandări pentru călătorii în siguranță. Toate acestea vor putea fi accesate de publicul larg din 18 februarie, ora 10:00, în platforma virtuală (www.targuldeturism.ro).

Cele mai frumoase zone turistice din România sunt promovate la TTRVirtual 2021: Buzău, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Călimănești, Bistrița – Năsăud, Craiova, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Mureș, Tulcea, Timiș, Timișoara, Târgoviște, Techirghiol, Zalău, Zlatna, Vocea Buzăului, Băile Herculane, Suceava.

Pentru cei care își doresc o vacanță de Paști și 1 Mai pe meleaguri românești, expozanții au pregătit pachete cu discount-uri între 10% – 30% și servicii de închiriere a mașinilor la prețuri reduse.

Nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc. Pentru vacanțele achiziționate pe perioada târgului, vizitatori pot beneficia de reduceri cuprinse între 10% și 30% la hoteluri 3*, 4* sau 5*.

De asemenea, la TTRVirtual2021, vizitatorii vor găsi și oferte speciale pentru destinațiile exotice sigure: Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Egipt, Tunisia.

„Ne bucurăm că reprezentanții industriei turismului au înțeles că doar împreună putem să readucem la viața turismul și că oamenii au nevoie de astfel de evenimente, chiar și online, pentru că sunt optimiști și abia așteaptă să călătorească. Vă invit să vă înregistrați în platformă și să explorați lumea la TTRVirtual”, a transmis Mihai Costriș, Director Executiv.

Program de vizitare: 18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!