Târgoviște. Investiții de anvergură, realizate cu fonduri de la bugetul local, în zona străzii Nicolae Iorga

Publicitate

O nouă investiție de anvergură care răspunde necesităților cetățenilor și care le rezolvă, parțial, problemele cu care se confruntă aceștia. Este vorba de investiția pe care municipalitate o realizează în zona străzii Nicolae Iorga, acolo unde nu numai că s-a reabilitat și modernizat locul de joacă, s-a modernizat iluminatul public, s-au asfaltat trotuarele, parcările deja existente, iar acum se lucrează intens la amenajarea unei noi parcări pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița.

Prezent pe teren pentru a verifica ritmul de lucru și calitatea lucrărilor, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat că în maxim trei săptămâni investiția din zona Nicolae Iorga va fi finalizată și vor fi astfel realizate în jur de 40 de noi locuri de parcare. Valoarea totală a investiției se apropie de 600.000 lei, bani proveniți exclusiv de la bugetul local, iar cea mai mare parte a lucrărilor sunt realizate de SC Municipal Construct. Edilul municipiului a anunțat de asemenea că în această toamnă va fi asfaltată și modernizată și strada Nicolae Filipescu, după ce vor fi finalizate lucrările de extindere a rețelelor de gaze naturale.
„În zona străzii Nicolae Iorga din municipiul Târgoviște sunt pe cale să se finalizeze câteva investiții importante pe care administrația locală târgovișteană le-a derulat în acest an, în special în această vară și în această toamnă. Ne aflăm în zona locului de joacă, unde s-au înlocuit echipamentele de joacă, s-au montat echipamente de fitness… De asemenea, s-a montat suprafață sintetică, s-au refăcut aleile, s-a lucrat la spațiul verde. Este o zonă care este complet refăcută la acest moment.
De asemenea, s-a asfaltat strada Nicolae Iorga, s-au asfaltat cele două parcări din stânga și din dreapta străzii Nicolae Filipescu, în zona blocurilor X, iar în acest moment se lucrează la parcarea care va fi realizată pe terenul pus la dispoziție de Consiliul Județean, pentru că una din solicitările importante pe care locuitorii din această zonă le aveau se referea la extinderea spațiului de parcare. Sperăm să avem undeva la 40 de noi locuri de parcare în zona în care se lucrează acum și să se mai reducă puțin disconfortul generat de acest subiect aici strada Nicolae Iorga.
Sunt investiții importante, practic întreaga zonă a fost reabilitată, cu mențiunea că în următoarele luni și strada Nicolae Filipescu va fi reabilitată integral în cadrul unui proiect finanțat de la bugetul local, acum au început lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale.
Așadar, sunt investiții importante… Valoarea totală a lucărilor pe această zonă se apropie de 600.000 lei, iar majoritatea sunt lucrări realizate de Municipal Construct. Sperăm ca în două- trei săptămâni să se finalizeze și parcarea, inclusiv la nivel de asfaltare, pentru că discutăm, în afara amenajării a locurilor de parcare, de amenajarea trotuarelor, de iluminat public nou, toate acestea fiind lucrări pe care vrem să le finalizăm în această toamnă, cât timpul ne va permite să desfășurăm aceste activități”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele