TÂRGOVIŞTE: După aproape un deceniu, va fi reluată construcţia de locuinţe pentru tineri

Publicitate

În luna august a acestui an, vă anunțam că Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a lansat licitația pentru finalizarea celor 146 de unități locative din cele opt blocuri, aflate în diferite stadii de execuție de la Sagricom sau cartierul Tineretului, cum mai este cunoscut în Târgoviște.

Oprirea degradării iremediabile a imobilelor a venit la timp, așa că acum, în luna octombrie, primarul Cristian Stan a anunțat că ”în cel mult două săptămâni, vor debuta lucrările pentru finalizarea celor 146 de apartamente. Tot în Sagricom, va fi implementat încă un proiect pentru construcţia de locuinţe pentru tineri având că obiect 72 de unităţi locative”.
Proiectul, derulat de ANL, are o valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, iar finanţarea a fost obţinută în data de 11.04.2017. După finalizarea blocurilor de către ANL, în sarcina administrației vor cădea lucrările edilitare de amenajare a aleilor de acces, a parcărilor și a trotuarelor.
Apartamentelor de la Sagricom li se adaugă încă 180 care vor fi construite pe terenul fostei UM Gară, din care 48 sunt destinate medicilor şi profesorilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!