TÂRGOVIŞTE: Casă nouă pentru 16 tineri aflați în plasament rezidențial

Publicitate

Cu o capacitate de 16 locuri, la Târgoviște, a fost inaugurată o nouă ”casă” pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 12 și 23 ani, care beneficiază de o măsură de protecție specială, stabilită conform legii.

Din data de 3 noiembrie, noul modul de tip familial – situat în Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu nr. 1 (lângă Cantina de ajutor social Târgoviște) – în urma unui amplu proces de reabilitare și modernizare, și-a primit noii locatari.
Modulul face parte din Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” Târgoviște – Centrul rezidenţial pentru copii și tineri. Complexul de servicii sociale ,,Floare de Colț” Târgoviște asigură protecția, creșterea și îngrijirea copiilor pentru care instanța sau Comisia de Protecție a Copilului a stabilit măsura plasamentului într-un serviciu de tip rezidențial.
Totul a fost posibil prin implicarea Consiliului Județean Dâmbovița, a Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, a SC Carpatmontana Serv SA, dar și a unor generoși sponsori.
Lucrările de reabilitare, modernizare și igienizare au constat în: înlocuirea vechii tâmplării cu uși și ferestre termopan, înlocuirea parchetului, gresiei, faianței, precum și igienizarea camerelor, bucătăriei și băilor, înlocuirea mochetei și a mobilei din bucătărie.

0

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!