TÂRGOVIŞTE: Cartierul Micro 3, transformat parcare cu parcare. Dispar toate garajele, se asfaltează și se montează iluminat modern | FOTO

Publicitate

O altă investiție finalizată, o altă zonă de blocuri din municipiul Târgoviște transformată substanțial! S-au finalizat lucrările de reabilitare a noii parcări din spatele blocurilor C1 – C4, Microraionul  3.

”Investiția a presupus asfaltarea unei suprafețe de aproximativ 1500 mp, modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, cu mențiunea că locul de joacă din zonă este deja reabilitat de acum doi ani.

Lucrările de modernizare continuă, acum se lucrează la încă o parcare, tot în zonă, puțin mai mică, dar la fel de inestetică până acum (și aici au fost desființate garajele).

De asemenea, lucrările vor continua în tot cartierul, pe toată lungimea, până la bulevardul Constantin Brâncoveanu, investițiile urmând a fi finalizate în acest an, toate parcările fiind transformate radical.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!