Tânăr reținut pentru că a furat un lănțișor de aur de la gâtul unei tinere. Întâmplarea s-a consumat într-un autobuz

Publicitate

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit o tânără. În timp ce călătorea cu autobuzul, bărbatul i-a smuls fetei lănțișorul de la gât. Cum victima a făcut sesizare la Poliție, tâlharul a fost rapid depistat de polițiști. De asemenea, prejudiciul, în valoare de 3800 de lei a fost și el recuperat. Întâmplarea a avut loc într-un mijloc de transport în comun din orașul Târgu Jiu.

„La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul unic 112, de către o tânără din comuna Stănești, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din municipiul Târgu-Jiu, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls lanțul din aur de la gât.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 3.800 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, stabilind că este vorba de un bărbat de 33 de ani, din comuna Albeni.

În data de 14 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale”, au transmis polițiștii gorjeni, potrivit gorjonline.ro. 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!