Tânăr de 25 de ani, în stare gravă la spital după ce s-a înfipt cu mașina într-un copac. Bărbatul fugea de polițiști

Foto: Arhivă
Publicitate

Un tânăr șofer se zbate între viață și moarte după ce s-a înfipt cu mașina într-un copac. În urma puternicului impact, acesta a rămas încarcerat, până la sosirea pompierilor militari. După ce a fost extras dintre fiarele contorsionate, tânărul de 25 de a fost transportat la spital cu leziuni grave.

Mașina implicată în accident, un Mercedes Benz, era urmărită de poliție. Se pare că, polițiștii au somat șoferul să oprească, însă acesta și-a continuat drumul și a mărit viteza, după care s-a produs accidentul.

Din cauza leziunilor suferite, bărbatull nu a putut fi testat cu etilotestul, însă va avea de dat explicaţii anchetatorilor care au deschis un dosar penal în acest caz.

Accidentul a avut loc, duminică seara, în județul Botoșani, în apropierea localități Ripiceni.

“Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești au intervenit  în această seară cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier care a avut loc în apropierea localității Ripiceni.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă (o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani) care a fost preluată de o ambulanță. Pentru ca starea acesteia s-a agravat, a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Pompierii militari ajunși la locul evenimentului au gasit autoturismul în afara părții carosabile. Au scos bornele bateriei pentru prevenirea unui incendiu si au asigurat celelalte măsuri specifice unor astfel de intervenții. Cercetările sunt preluate de polițiști, a transmis ISU Botoșani.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!